El CIM és un centre de Psicologia i Logopèdia de caràcter privat, acreditat com a Centre Sanitari pel Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya, en el qual es diagnostiquen i es tracten la majoria dels trastorns psicològics que afecten tant a la població infanto-juvenil com a la població adulta.

Complim la normativa de la Generalitat en accessibilitat i, per tant, podem atendre a tot tipus de persones amb diversitat funcional.

La nostra formació, tant en psicologia cognitiva conductual com en teràpia breu estratègica, ens permet la comprensió i l’abordatge dels problemes d’una manera ràpida i eficaç.

Els diferents col·laboradors, especialitzats en Clínica, Educativa o Forense, ens permeten atendre als nostres pacients d’una forma global, convertint-se en la majoria de les vegades en espai de referència i intercanvi per a les famílies.

Les activitats Formatives i els Tallers (Escola de Pares, Educació Emocional, Taller de prevenció del bullying, Comunicació, etc.), ens permeten estar en contacte amb les necessitats de la població i coordinar-nos amb les diferents entitats implicades.

Col·laborem en la formació pràctica dels estudiants de màsters i postgraus relacionats amb la psicologia clínica i la logopèdia, amb diferents universitats i centres (Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Ramon Llull: Fundació Blanquerna, Universitat Internacional Valenciana i l’Institut Superior d’Estudis Psicològics).

 

 

Ir a la barra de herramientas