Necessites més informació? Vols concertar una visita?

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari:Cristina Pérez

PSICÒLOGA

Nascuda a Barcelona. Des de sempre he sabut que volia treballar i ajudar a nens, però als 18 anys al iniciar la carrera de psicologia a la UB, va sorgir en mi l’interès per la psicologia d’adults. Per aquest motiu vaig entrar en conflicte amb mi mateixa, trontollava allò que tenia tan clar des de sempre (treballar amb nens!). Però aquest embolic intern es va aclarir en el moment en que vaig tenir l’oportunitat de treballar amb nens i adolescents, ja que vaig veure que el que ells m’oferien en les sessions era exactament el que necessitava a la meva vida professional.

La meva trajectòria ha estat llicenciar-me en psicologia a la UB. Posteriorment, realitzar el màster en psicologia general sanitària, a la Ramon Llull. Considero que un dels pilars fonamentals de la nostra professió és estar actualitzats a nivell de formacions, ja que hem de conèixer noves tècniques, i els avenços que hi ha en els diferents trastorns i en les proves psicomètriques.

És per això que vaig realitzant cursos de maneres periòdiques en TDAH, trastorns d’aprenentatge, trastorns emocionals, trastorns de conducta, intel·ligències múltiples, trastorns de conducta alimentaria… Recentment, m’he format en el diagnòstic d’autisme (TEA) obtenint el certificat ADI-R i ADOS-2. Actualment, exerceixo com a psicòloga general sanitària, especialitzada en l’àmbit infantil i juvenil.