Necessites més informació? Vols concertar una visita?

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari:Oriol Altés Orobitg

PSICÒLEG

Nascut i criat a Tortosa, i enamorat de les terres de l’Ebre, amb 17 anys deixo el que fins llavors era casa meva per estudiar el que més m’apassionava, la psicologia, a la UAB. Sempre havia volgut treballar amb nens, ajudar a les altres persones, resoldre embolics i viure la vida amb una bona dosi de bon rotllo i salseo per passar-ho bé… I efectivament! anys després vaig trobar tot això (i en grans quantitats) dedicant-me a la psicologia clínica infanto-juvenil.

A nivell professional, em vaig llicenciar en psicologia a la UAB (tot i les escapades, que no solia evitar, vaig aprendre moltíssim i vaig acabar obtenint la carrera amb nota). Posteriorment, vaig realitzar un màster en psicopatologia de la infància i l’adolescència en la mateixa universitat.

Actualment, valoro molt la formació continuada dels professionals de la psicologia, (perquè si no ens quedem desfasats!) i és per això que realitzo formacions periòdiques, que engloben àrees com els trastorns del aprenentatge, l’educació emocional o trastorns com el TDAH i el TEAF (síndrome alcohólico-fetal). Aquest curs acadèmic, sense anar més lluny, combinaré el treball amb estudis de màster.

Actualment, exerceixo com a psicòleg sanitari amb nens i adolescents, en l’especialitat de trastorns emocionals i de conducta. També imparteixo tallers d’educació emocional per a grups de nens i adolescents, així com formació per a pares i personal docent.
A nivell personal, m’agrada dedicar-li temps al esport, a enriquir-me amb llibres, sèries i pel·lícules, i sobretot a viatjar. Crec que és una gran forma d’aprendre dels altres, d’un mateix, i de mantenir una ment oberta i sense prejudicis. Ens veiem al CIM!