Coneix el nostre centre

El CIM és un centre de Psicologia i altres especialitats de caràcter privat, acreditat com a Centre Sanitari pel Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya. Està format per un equip humà especialitzat en diverses disciplines per poder atendre i millorar la qualitat de vida emocional dels infants, joves i adults.

La inquietud i vocació dels professionals del centre fan que cada un dels pacients entri a formar part de la nostra xarxa, de manera que, anant molt més enllà del símptoma o de la problemàtica en particular, s’iniciarà en una nova forma de percebre la realitat que segurament el portarà a canvis en la seva filosofia de vida. Volem que l’experiència de canvi pel que fa al pensament tingui la força de marcar com a objectiu un alineament entre pensament-sentiment i acció. Un treball que segurament continuarà més enllà de la teràpia, però que segurament farà que l’individu segueixi en el seu camí de creixement personal.

Psicòleg, logopeda, psicomotricista, psicopedagog, optòmetre i naturòpata són algunes de les especialitats que ens conformen. Les diferents orientacions cognitiu-conductual, dinàmica, sistèmica, breu-estratègica i naturalista ens enriqueix i ens permet una intervenció integradora en la qual arribar a la comprensió del problema des d’una òptica global, que entén a cada individu com un tot en el qual cos i ment estan completament interrelacionats.

Formacions, tallers, practiques i molt més...

A més dels tractaments individuals, oferim activitats Formatives i diferents els Tallers grupals com l’Escola de Pares, el Taller d’Educació Emocional, Taller de prevenció del bullying i de Comunicació, entre d’altres, que ens permeten estar en contacte amb les necessitats de la població i coordinar-nos amb les diferents entitats implicades.

Col·laborem en la formació pràctica dels estudiants de màsters i postgraus relacionats amb la psicologia clínica i la logopèdia, amb diferents universitats i centres entre els quals destaca la Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Ramon Llull: Fundació Blanquerna, Universitat Internacional Valenciana i l’Institut Superior d’Estudis Psicològics. Complim la normativa de la Generalitat en accessibilitat i, per tant, podem atendre a tot tipus de persones amb diversitat funcional.