Necessites més informació? Vols concertar una visita?

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari:  Àmbit universitari

  La formació neix al CIM com una fase més per traslladar els coneixements adquirits a nivell teòric i personals dels diferents professionals, juntament amb la pràctica de la intervenció al llarg de més de 20 anys. Diferents universitats ens han reconegut com a centre formatiu per a les pràctiques dels seus Mestratges i postgraus en les disciplines de psicologia, logopèdia, psicopedagogia i en trastorns de l’aprenentatge.

  Pràctiques universitàries

  El CIM és un centre de Psicologia i altres especialitats de caràcter privat, acreditat com a Centre Sanitari pel Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya. Està format per un equip humà especialitzat en diverses disciplines per poder atendre i millorar la qualitat de vida emocional dels infants, joves i adults. Les diferents orientacions cognitiu-conductual, dinàmica, sistèmica, breu-estratègica i naturalista ens enriqueixen i ens permeten una intervenció integradora, en la qual arribar a la comprensió del problema des d’una òptica global.

  A més dels tractaments individuals, oferim activitats Formatives i diferents els Tallers grupals com l’Escola de Pares, el Taller d’Educació Emocional, Taller de prevenció del bullying i de Comunicació, entre d’altres, que ens permeten estar en contacte amb les necessitats de la població i coordinar-nos amb les diferents entitats implicades.

  A qui va dirigit

  Estudiants d’últim curs del Grau de Psicologia i graduats en Psicologia, Psicopedagogia, Pedagogia, Logopèdia i Magisteri i que estiguin cursant Màsters i/o Postgraus.

  Objectius de les pràctiques

  Sempre amb conformitat del pacient, es podrà estar present en les primeres entrevistes, sessions de diagnòstic i visites tractament del centre.

  Sota supervisió del coordinador del departament i un cop assimilat el procediment es podrà col·laborar en la passació de tests, correcció de les proves i l’elaboració de l’informe. També és possible la col·laboració en part d’un procés terapèutic.

  L’estudiant podrà viure el dia a dia del centre formant part de tasques com l’elaboració de la memòria, tasques administratives, la preparació de material d’intervenció, gestió arxiu, ordre i manteniment de l’espai, etc.

  Podrà formar part de les diferents activitats com l’Escola de pares, TAEE, Tallers en Escoles, Work and Coach i les diferents xerrades que s’organitzin al centre.

  Universitats i centres formatius col·laboradors

  Tenim conveni amb les universitats i centres formatius més prestigiosos a nivell de Catalunya:

  I a nivell nacional: