NECESSITES MÉS INFORMACIÓ? VOLS CONCERTAR UNA VISITA?

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari:  TALLER Intel·ligència EMOCIONAL.TAEE

  Sabem que les persones amb intel·ligència emocional són íntegres i sinceres, controlen l’estrès i l’ansietat davant de situacions compromeses i es mostren flexibles i adaptatives davant els canvis, els reptes i/o les noves idees.

  La intel·ligència emocional ens manté una alta autoestima, una capacitat per entendre i adaptar-me al meu entorn. Una capacitat per establir vincles segurs, viure en l’abundància i tenir la capacitat per resoldre i superar els conflictes.

  Emocions i sentiments: que són les emocions i els sentiments, com neixen, característiques dels sentiments (primaris, secundaris, positius, negatius, intensitat, duració, freqüència). Com identificar l’emoció i el sentiment. La sensació corporal, propiocepció i acceptació. Entendre d’on surt l’emoció, ser sincers amb nosaltres mateixos. Evitar autoenganys. Prendre consciència del canvi que generen les emocions en el nostre cos i en la nostra conducta.

  Auto coneixement: relació entre els diferents perfils de personalitat i la tendència a manifestar certes emocions. Relació entre els pensaments i els sentiments. Auto coneixement de les característiques personals de temperament i personalitat. Prendre consciència de la nostra forma d’afrontar la realitat, conèixer els nostres punts forts i febleses i aprendre estratègies per detectar i gestionar l’afectació emocional.

  Gestió de les emocions: l’impacta de les emocions i els sentiments en el nostre cos. La transformació de les emocions en sentiments. La importància del pensament operatiu i saludable enfront dels pensaments distorsionats. Coneixement dels pensaments distorsionats i aprenentatge d’estratègies de contra pensaments adaptatius.

  Expressió de les emocions, estils de resposta i habilitats socials: aprendre a expressar el que sentim d’una forma positiva. Entrenament en els tres estils de comunicació: agressiu, passiu i assertiu. Com convertir-me en una persona assertiva i desenvolupar les habilitats socials.

  Autoestima i empatia: aprendre a valorar-nos de forma holística. Ser respectuós i just amb un mateix. Autoestima: corporal, relacional, professional i familiar. Com incrementar la nostra autoestima i la dels que ens envolten. Estratègies de valoració personal per incrementar la seguretat. La importància de l’empatia com a eina adaptativa i de vinculació.

  Altres processos

  Acompanyament en el procés de dol

  Comprensió i compassió. Anem gestionant les emocions i aprenem estratègies de suport.

  Acompanyament en els processos de separació

  Dol i dependència emocional. Nova etapa, activació i motivació.

  La dependència emocional

  Tipus de dependència emocional i superació. Seguretat i autoestima.

  Dependències conductuals

  Dependència del mòbil, de les xarxes socials, dels jocs, compres compulsives, del joc, etc.

  Grups especials

  Per a persones que tenen fibromialgia o dolor crònic.

  Positivització del pensament

  Desenvolupem la capacitat per interpretar la realitat de forma adaptativa.

  Grup de creixement personal

  On s’aniran toquen diferents temes (autoestima, autoconeixement, gestió d’emocions, abundància i èxit, la parella, la família d’origen, etc.), s’aniran donant recursos i estratègies de forma vivencial i pràctica.

  Ser pare i parella, tot un repte

  Seguir sent un mateix i continuar amb el creixement personal. On són els límits. Que vol dir crear uns vincles segurs sense sobreprotecció. Mantenir la il·lusió de la parella.