Necessites més informació? Vols concertar una visita?

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari:Què es l’espai consulta?

L’espai consulta permet fer una consulta concreta i de forma ràpida a un professional de la psicologia. Aquest fet ajuda en la majoria de casos a la resolució del problema que d’altre manera s’hagués fet més gran i més durador.

Les orientacions de l’expert en conducta es basa en la psicologia cognitiva –conductual, de manera que l’usuari rebrà eines practiques tant a nivell de pensament com a nivell de conducta per encarar la situació expressada.

De la mateixa manera el psicòleg indicarà el tractament que consideri més adient, sigui terapèutic, mèdic, psicològic-legal, escolar etc.

Avantatges de l’Espai consulta

Pots accedir a la opinió d’un expert en el mateix instant que et sorgeix el dubte i/o preocupació. D’aquesta manera estalvies temps d’angoixa i dubtes mentre que les orientacions i les eines que reps del psicòleg et posaran en acció per donar sortida al problema.

Pots fer la teva consulta en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Suposa un estalvi econòmic ja que no necessita desplaçaments, tanmateix les orientacions del terapeuta poden en moltes ocasions mobilitzar el problema cap a la solució sense la necessitat de realitzar una teràpia.

Com funciona

Formulari de contacte

Emplena el formulari online i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

Pagament

T’informarem de com realitzar el pagament.

Consulta per Email

Rebràs còmodament solució a la teva consulta via email.

Tarifa


35€


IMPORTANT – L’espai consulta no es tracta d’un servei terapèutic, simplement un espai d’informació i orientacions general dins del marc de la psicologia cognitiva-conductual. De cap manera pot substituir una teràpia psicològica. Si la persona es troba molt angoixada i/o amb simptomatologia greu ha d’anar a un servei d’urgències de salut i/o trucar al 061 SEM Sistema d’Emergències mèdiques.

EMPLENA EL FORMULARI I CONTACTAREM AMB TU PER CONCERTAR UNA CITA ONLINE.


 

Començar