Necessites més informació? Vols concertar una visita?

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari:  QUÈ ÉS LA TERÀPIA ONLINE?

  El CIM ofereix una nova eina per poder realitzar terapia des de casa, sense necessitat de personar-se al centre. La terapia online busca donar solucions a persones amb problemes de desplaçament, de temps o que per motius de salut o familiars necessiten rebre tractament a casa, evitant les petites molèsties d’acollir el terapeuta a la pròpia llar.

  Destinat exclusivament a persones adultes a partir de 18 anys

  AVANTATGES DE LA TERÀPIA ONLINE

  Apartado para detallar ventajas y beneficios de la terapia online. Se distribuye por apartado, los cuales se desplegarán para una mejor explicación. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  Gràcies a les noves tecnologies, que es troben a l’abast de quasi tothom, al CIM podem oferir un servei que permeti una connexió immediata amb el terapeuta. Mitjançant Skype, un programa fàcil i ràpid, podem dur a terme sessions de teràpia a distancia optimitzant al màxim el tems.

  La terapia online és perfecte per aquelles persones que viatgen sovint o que tenen problemes d’agenda. Per mitjà de les visites per Internet podem garantir la continuïtat del tractament i la periodicitat recomanada pel terapeuta, optimitzant el treball que es realitza a les sessions i sense necessitat de pausar la terapia.

  Per mitjà de la teràpia online podem realitzar sessions a qualsevol hora, ajudant a aquelles persones que, per càrregues familiars, laborals o diferents, no poden desplaçar-se al centre en horari d’atenció. Gràcies a aquest servei podem realitzar sessions adaptant el moment a les necessitats de cada persona.

  Gràcies a la possibilitat de realitzar-se a casa, la teràpia online suposa un estalvi econòmic, ja que no necessita desplaçament, i es pot gaudir igualment dels descomptes i preus especials del centre.

  Evitant els problemes que pot generar el desplaçament, com buscar aparcament, cues, transport públic, amb la teràpia online podrà gaudir de la sessió còmodament des de casa seva.

  Com funciona

  Formulari de contacte

  Emplena el formulari online i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

  Pagament

  T’informarem de com realitzar el pagament.

  Videoconferència

  Videoconferència amb Skype. T’expliquem pas a pas com pots fer-la.

  Tarifa


  1 sessió / 65€


  Pac mensual / 180€

  Inclou 3 sessions de 30 minuts . Amb orientacions i eines concretes interconsuta per treballar el problema.


  Pac mensual / 200€

  Inclou 4 sessions de 30 minuts . Amb orientacions i eines concretes interconsuta per treballar el problema.


  EMPLENA EL FORMULARI I CONTACTAREM AMB TU PER CONCERTAR UNA CITA ONLINE.


   

  Començar

  / No es considerarà en cap cas iniciat el tractament fins que no s’hagi finalitzat la primera sessió amb el terapeuta.

  / El terapeuta un cop coneix la situació de l’usuari indicarà si és adient el tractament online i/o també expressarà si considera que necessita altre tipus de servei, tractament i/o intervenció per part d’altres professionals.

  / De la mateixa manera s’indicarà si és necessiten l’administració de proves psicodiagnòstiques com podria ser la passació de test o qüestionaris per tal de realitzar un diagnòstic i/o conèixer diferents aspectes de l’usuari: perfil de personalitat, nivell d’ansietat, estil comunicatiu etc.