Necessites més informació? Vols concertar una visita?

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari:  La resolució pacífica dels conflictes

  Els conflictes són inevitables en el dia a dia de les nostres vides i essencials per al desenvolupament de les nostres societats. El que és important és gestionar els conflictes d’una forma positiva i no violenta per a poder-los superar amb èxit i sortir-ne reforçats.

  Des del CIM oferim diversos serveis per acompanyar a resoldre tot tipus de conflictes interpersonals utilitzant mètodes adequats de resolució de conflictes -alternatius als processos judicials- especialment la Mediació.

  La mediació

  La Mediació és un procés en el que intervé un/a tercer/a neutral per ajudar resoldre conflictes entre dues o més parts a través del diàleg. La característica principal de la mediació és que acompanyem a les parts perquè mitjançant una millora de la comunicació trobin de forma consensuada la millor solució possible al seu conflicte.

  Des del CIM propiciem un espai de diàleg en el que es facilita l’escolta, s’afavoreix la comunicació efectiva, promovent que les parts es corresponsabilitzin en trobar solucions, i ajudant a que les parts arribin a acords.

  Avantatges de la mediació

  La mediació és un instrument molt favorable per resoldre conflictes de tot tipus (familiars, veïnals, escolars, empresarials, etc.) donats els seus múltiples avantatges. A continuació en destaquem els següents:

  Per a més informació es recomana consultar la pàgina web del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.