Necessites més informació? Vols concertar una visita?

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari:  Taller de prevenció de bullying

  Al CIM sabem de la importància d’educar al nens i nenes en el respecte, la igualtat i la tolerancia, i per això dediquem esforços a ensenyar al nens a detectar, prevenir i afrontar l’assetjament escolar, també conegut com a bullying.

  Funcionament

  El taller de prevenció del bullying que oferim des del CIM es planteja com una xerrada que es pot realitzar amb tots els cursos escolars, des de 1r de Primària fins a 4t d’ESO, sent una única sessió per grup classe. S’organitza en horari escolar i a les mateixes instal·lacions del centre educatiu.

  Com a clausura del taller, s’organitzen dues sessions més pels pares dels alumnes de l’escola. En aquestes xerrades es tocaran els temes que s’han tractat amb els nens, i es donarà també informació específica per als pares, com indicis de bullying a nivell emocional, tècniques perquè els fills expressin aquest tipus de situacions i formes d’actuar davant d’una situació de bullying com a pares.

  Si creieu que aquest és un taller que pot interessar a l’escola dels vostres fills, o us agradaria proposar-nos un de diferent, no dubteu en contactar-nos.