Necessites més informació? Vols concertar una visita?

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari:  Taller d’igualtat de gènere

  Per mitjà de la interacció social les persones aprenem com ens hem de comportar, certes actituds, i aquelles habilitats necessàries per a adaptar-nos a la nostra cultura. Les relacions d’amistat juguen un paper fonamental en el desenvolupament i el benestar psicològic de les persones. Durant l’adolescència i a mesura que els nois i noies es van desvinculant dels seus pares, les relacions entre iguals van guanyant importància, intensitat i estabilitat, de tal manera que el grup d’iguals passarà a ser el context de socialització preferent i una important font de recolzament.

   

  Igualment, els amics íntims guanyaran importància sobre altres figures i a partir de l’adolescència es convertiran en les principals figures de recolzament, de forma que el recolzament emocional i la intimitat seran unes de les característiques essencials de les relacions d’amistat. S’ha demostrat que mantenir unes relacions positives comporta una major autoestima, major satisfacció vital i un menor risc de mostrar problemes emocionals.

  De la mateixa forma, quan una relació de parella és gratificant, existeix un vincle positiu en el que l’amor és una suma i no una resta. Una relació feliç és aquella en la que dues persones es complementen a pesar de ser diferents, tenen un estil de vida compatible, valors similars i il·lusions compartides.

  El taller de relació en igualtat consisteix en una sessió vivencial que ensenya als alumnes a identificar els diferents tipus de relació, així com estratègies pel canvi, entenent que una relació s’ha de basar sempre en el respecte, la confiança i el recolzament mutu.