Necessites més informació? Vols concertar una visita?

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari:  Més tallers i xerrades

  Realitzem xerrades i tallers dirigits tant als nens i joves com als adults. Adaptem les temàtiques a les característiques i necessitats de la población a la qual va dirigida. Es poden realizar en les nostres instal.lacions o ens podem desplazar al lloc requerit. Escola, empresa, centre cívic etc.

  Metodologia: dinàmic, pràctic i vivencial

  Els tallers I xerrades que organitzem des del CIM són de caràcter teorico-pràctic. Es distribueixen en tres parts. Primer, s’introdueixen els conceptes importants que ens interessa treballar, tot comentant exemples extrets de la nostra pràctica clínica-educativa. Posteriorment, es realitzen dinàmiques de caràcter vivencial per tal de dotar als nens o adults d’estratègies pràctiques concretes. Finalment, s’obre un espai per a que el que els participants puguin compartir les seves experiències, debatre sobre la temàtica del taller i aclarir tots aquells dubtes que puguin sorgir. Poden realitzar-se en una o vàries sessions depenent del format que es triï.

  Xerrades

  Hem desenvolupat tallers basats en les temàtiques actuals, per tal de respondre a les necessitats de la realitat social que experimenten els nens, els joves i les famílies.

  ACTUALITAT:

  SOCIETAT, ESCOLA I EDUCACIÓ:

  RELACIONS FAMILIARS, COMUNICACIÓ I EDUCACIÓ:

  DESENVOLUPAMENT PSICOLÒGIC, SOCIAL I EMOCIONAL A LA INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA: