Necessites més informació? Vols concertar una visita?

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari:  Flors de Bach

  El tractament amb flors de Bach treballa sobre l’aspecte emocional que crea i manté el trastorn o símptoma. Considera que les emocions negatives sonla causa de les malalties. Al contrari de la medicina clàssica, tracta la causai no solament el símptoma, entenen a l’ésser humà com un tot indivisibleentre la ment, el pensament, l’ànima i la par física. La teràpia floral aporta un complement terapèutic dels trastorns psíquics, en la resolució dels conflictes interns i en la millora de moltes de les malalties psicosomàtiques.

  Ajuden a millorar la motivació, la concentració, la capacitat per aprendre dels errors, la paciència , laperseverança. donen energia i esperança per les dificultats greus o quan el nen sent que no pot amb tot el que té per a fer molt efectives en trastorns com la DISLÈXIA, DISCALCÚLIA, TDAH, i TANV.

  Moments de baix estat d’ànim, amb tristesa i desmotivació. Per a moments d’irritabililitat i conductes descontrolades i agressives. Baixa autoestima i inseguretat.

  Dificultat per a fer amistats, timidesa-inhibició.

  Per a les pors, dificultats per conciliar el son,per els nens que es desperten varies vegades durant la nit i pels terrorsnocturns.

  Desgana, menjar compulsiu.