Necessites més informació? Vols concertar una visita?

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari:  Cristina Andújar Casas

  PSICÒLOGA

  Sóc la Cristina Andújar, psicòloga general sanitària acreditada (N. Col. 21800), psicopedagoga i especialista en Trastorns del Neurodesenvolupament.

  Des de sempre he sentit molta curiositat i passió pel món de la psicologia. Durant els meus anys de batxillerat vaig fer un petit tastet d’aquesta matèria en una de les assignatures optatives que s’oferien i, tant em va agradar que, vaig decidir obrir-me pas en la que seria, anys més tard, la meva gran vocació.

  En els meus anys de formació i professió, la psicologia m’ha proporcionat coneixements i eines per entendre el funcionament de la ment i conducta humana. Apropar-me a les dificultats i malestars de les persones i acompanyar-les en el seu canvi i desenvolupament personal.

  Sempre he apostat per la formació permanent, participant en diversos congressos, cursos i jornades d’especialització en trastorns del neurodesenvolupament, trastorns de l’aprenentatge i psicologia clínica.La meva experiència professional sempre ha estat vinculada a tasques de detecció, diagnòstic i intervenció en trastorns del neurodesenvolupament i trastorns de conducta; intervencions centrades en contextos naturals i en el suport conductual positiu; suport i acompanyament en el desenvolupament i qualitat de vida personal i familiar; i orientació i assessorament a professionals, docents i famílies.He prestat col·laboració, com a psicòloga especialista en neurodesenvolupament, a entitats, centres privats i a la Unitat de Neuropediatria del centre privat Baix Montseny Salut de l’Hospital de Sant Celoni.

  Actualment, combino la meva pràctica clínica com a psicòloga al Centre de Psicologia Mèdica de Badalona (CIM) amb la intervenció clínica-educativa en un centre d’educació especial.

  Avui dia, em sento molt afortunada de poder dedicar-me a aquesta professió, amb esforç i passió. Cada dia és un nou repte. Cada dia és una nova oportunitat per aprendre dels altres. Cada dia és un tastet més cap al meu creixement i desenvolupament personal.