Necessites més informació? Vols concertar una visita?

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari:  Marta Boada Pla

  PSICÒLOGA

  Sóc la Marta Boada Pla, psicòloga general sanitària (col·legiada núm. 16833). Em vaig formar en psicologia a la Universitat Blanquerna-Ramón Llull i tinc un Màster en Psicologia Clínica i de la Salut en aquesta mateixa universitat i un màster en Psicopatologia Clínica a la Fundació Vidal i Barraquer.

  Degut a la meva experiència en l’àmbit de la psicologia sanitària treballant en diversos centres, vaig obtenir la certificació com a Psicòloga General Sanitària. També he cursat formacions post-universitàries en l’àmbit de les reeducacions psicopedagògiques per treballar amb nens amb trastorns de l’aprenentatge, com ara TDAH, Dislèxia i altres trastorns.

  La meva experiència professional ha estat vinculada al món escolar amb nens amb autisme i psicosi infantil, per aquest motiu m’he hagut d’especialitzar en aquests trastorns. També he treballat en diversos centres privats de psicologia general sanitària, fent avaluacions, diagnòstics i psicoteràpia, tant a nens com adolescents i adults.

  La meva faceta professional ha transcorregut paral·lela a la maternitat. Sóc mare de dos nens i això em permet empatitzar i comprendre, des d’aquesta experiència, encara més, les famílies que venen a consulta a demanar-nos ajuda.

  En el meu temps lliure m’agrada fer escapades en família a la natura per tal de recarregar piles i poder tenir una vida equilibrada i sana.