Necessites més informació? Vols concertar una visita?

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari:  Mercè Soler Soriano

  DIRECCIÓ

  Seguint el meu instint i buscant dedicar-me a una tasca que em posés en contacte amb els altres, vaig estudiar Psicología Clínica i em vaig especialitzar en el treball amb nens i adolescents. Durant tots aquets anys he continuat la meva formació professional adaptant-me a les necessitats de les persones que demanaven ajuda, ampliant coneixements en el camp de la logopèdia, trastorns d’aprenentatge, terapia familiar  i la Psicología Jurídica. Aquesta última neix de la necessitat d’acompanyar a algunes dones i homes a respectar-se a si mateixos i a posar límits davant de conductes abusives i maltractaments.

  La faceta professional ha transcorregut paral·lela a la maternitat, a la vida en parella  i amb el creixement personal continuat, indagant i connectant-me amb el meu propi ser i fent un apropament cap a la natura i a una relació estreta entre el cos i la ment.

  A més de practicar esport de forma regular, el ioga i la meditació em fan retornar a l’essència i a connectar amb el “jo” més profund.

  Així he ampliat els coneixements clínics i mèdics amb teràpies naturals com les flors de Bach i tècniques terapèutiques com les constel·lacions familiars i el Reiki.