Necessites més informació? Vols concertar una visita?

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari:  Núria Aparicio

  PSICÒLOGA

  Sóc Nuria Aparicio, psicòloga general sanitària acreditada (N. Col. 19806), psicòloga infantojuvenil i especialista en trastorns de l’aprenentatge.

  Sempre vaig saber que em dedicaria a alguna professió on la relació amb les persones estigués molt present. Vaig triar psicologia i he gaudit aquesta professió des del primer dia. Em vaig llicenciar en Psicologia a la Universitat de Barcelona i posteriorment vaig realitzar un màster en Psicoteràpia integrativa i en psicología forense.

  Va ser llavors, després de finalitzar el màster, quan vaig començar a treballar amb nens i adolescents, realitzant tant reeducacions psicopedagògiques com tractant problemes de conducta i emocionals, a més de realitzant assessorament a pares.

  La meva experiència professional ha estat vinculada a la detecció, tractament i prevenció de trastorns d’aprenentatge, conductuals i emocionals en nens i adolescents.

  En l’actualitat, compagino la meva pràctica sanitària com a psicòlega en dos centres, el Centre de Psicologia Mèdica de Badalona (*CIM) i un centre mèdic.

  Realitzo teràpia amb nens i adolescents en català i castellà.

  Em sento molt afortunada de dedicar-me a aquesta professió, ajudant a nens, adolescents i famílies. Treballar amb persones és un privilegi, cada dia aprens alguna cosa.