Necessites més informació? Vols concertar una visita?

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari:  Adrià Seguer Vicente

  PSICÒLEG

  Sóc l’Adrià Seguer Vicente, psicòleg general sanitari (col·legiat número 22000) especialitzat en psicoteràpia cognitiva, constructivista i centrada en emocions.

  Em vaig formar en Psicologia a la universitat de Barcelona i en el Postgrau de Psicoteràpia Constructivista de la mateixa institució. Degut a la meva experiència en institucions de Salut vaig obtenir la certificació com a professional general sanitari. També he cursat formacions post-universitàries en el Treball Centrat en Emocions i en la Intervenció en Situacions de Violència.

  La meva experiència professional ha estat vinculada a la detecció, tractament i prevenció de problemàtiques psicològiques diverses, tant en format individual com de parella i grupal. He desenvolupat la meva activitat com a psicòleg general sanitari realitzant processos de psicoteràpia i avaluació als centres de sanitat pública del CAP Les Hortes, CSM de Nou Barris i CAP Manso de Barcelona, i als centres privats de l’associació Conexus i la clínica de Salud Mental del Dr Grau vinculada a la Teknon, també a Barcelona. També tinc anys d’experiència en formació a professionals i a usuaris i usuàries en treball emocional, perspectiva de gènere, prevenció i tractament de la violència masclista i del Bullying.

  A l’actualitat, realitzo la meva pràctica clínica com a psicòleg a dos centres, a CIM psicología a Badalona i a la Cooperativa Ohana de Masnou. També col·laboro amb la Universitat Oberta de Catalunya com a professor de Psicopatologia adulta. Treballo en teràpia amb persones adultes i adolescents en format individual, grupal i de parella, en català, castellà i anglès.